Tarieven manege

Prijslijst

Zie hieronder de prijslijst:

Maandabonnement dressuur
€55,-
Privéles 30 min
€25,-
Privéles 60 minuten
€45,-
Pony huur dagdeel (vrijrijden)
€20,-
Privéles 60 minuten 2 pers p.p.
€30,-
Losse groeples
€17,50

Maandabonnement

Manege Zonnehoeve werkt met een maandabonnement. Voordeel  van een maandabonnement is dat je een vast bedrag per maand betaalt dat middels een automatisch incasso van jouw rekening wordt afgeschreven. In de abonnementsprijs is rekening gehouden met een zomersluiting van 2 weken.

Voorwaarden maandabonnement:

  1. Het maandabonnement is strikt persoonsgebonden en kan niet worden overgedragen aan andere personen.
  2. Er is een vaste plaats in de les op basis van 1x per week, wisseling van de groepsles kan uitsluitend in overleg met de instructie bij aanvang van de nieuwe maand.
  3. De niet opgereden lessen aan het eind van de maand vervallen.
  4. Lessen dienen tenminste 24 uur van te voren te worden afgemeld indien er niet wordt gereden, niet afgemelde lessen worden doorberekend.
  5. Inhaallessen kunnen uitsluitend afgesproken worden indien er ruimte is andere groepslessen. Indien in verband met vakantie of feestdagen een les vervalt, zullen wij inhaallessen creëren. Hierover ontvangt u bericht.
  6. Automatische incasso is verplicht en het maandelijkse bedrag wordt voor de 1e werkdag van de maand van uw rekening afgeschreven.
  7. Worden bedragen gestorneerd dan krijgt u een factuur met extra  € 5,- administratiekosten.
  8. Er wordt over het maandabonnement geen factuur verzonden, wilt u echter toch een factuur ontvangen dan betaald u € 5,- administratiekosten.
  9. Opzeggen van het maandabonnement dient 1 maand vooraf schriftelijk te gebeuren.