Klachten afhandeling

Het kan voorkomen dat ondanks onze inspanningen u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Dan vernemen wij dat graag. Maak dit alstublieft kenbaar bij een van onze medewerkers en wij zullen met u in gesprek gaan. Mocht dit voor u niet het gewenste resultaat opleveren dan kunt u uw klacht formeel indienen doormiddel van het invullen van het registratieformulier. Op verzoek doen wij u de volledige procedure van afhandeling toekomen.

Idee of suggestie

Heeft u een goed idee of een suggestie voor Zonnehoeve Zeewolde? Stuur dit dan in via onze registratieformulier.

De registratie van uw idee of suggestie is bedoeld voor algemene ideeën. Heeft u bijvoorbeeld een idee over hoe Zonnehoeve Zeewolde kosten kan besparen, hoe ze groener kan werken of hoe ze haar dienstverlening kan verbeteren? Meld dat in het registratie formulier.

Incident of bijna incident

Het kan voorkomen dat er tijdens uw verblijf op Zonnehoeve Zeewolde zich een (bijna-) incident voordoet. Om dit (bijna-) incident in de toekomst te voorkomen vragen wij u dit te melden via het registratieformulier. Mochten wij aanvullende informatie nodig hebben, dan nemen wij contact met u op. Wij streven er naar u binnen 6 weken een antwoord te geven.

Registratieformulier downloaden

[email protected]