was successfully added to your cart.

Winkelmand

Vierde kwartaal 2018

By 14 januari 2019Nieuws

Beste websitebezoekers,

Het vierde kwartaal van 2018 ligt achter ons, samen met de kortste dag. We gaan weer lichtere tijden tegemoet, op het noordelijk halfrond treedt de winterzonnewende op, elke dag weer langer licht.

Het vierde kwartaal stond in teken van de boerderij winterklaar maken. Akkers werden ingezaaid met groenbemesters en later geploegd. Het werd kouder werd de paarden kregen hun winterdeken om en de koeien kregen een nieuwe stier Höga. Een jonge stier met veel potentie, kom rustig eens kijken bij de koeien en onze stier Höga. De rust op de boerderij keert weer terug en de mensen zijn zich alweer langzaam aan het voorbereiden op het voorjaar. Daar tegenover stond de grote drukte in onze bakkerij ‘Het Zonnelied’. Begin december kwam de roep al om kerststollen en oliebollen. Het was werken tegen de klok om alle specialiteiten van ‘Het Zonnelied’ rond de feestdagen klaar te hebben liggen voor onze klanten. Maar met vereende krachten van alle medewerkers op de boerderij is dit dan toch maar mooi gelukt. Hier blijkt weer dat als het er op aankomt wij als Zonnehoevers voor elkaar klaarstaan ook al hebben wij allemaal zo onze eigen taken en verantwoordelijkheden. Hier werd gewerkt aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming tussen de eigen werkzaamheden en die van het geheel.  Volgens mij staat Zonnehoeve daarvoor, ik ben er trots op en hoop dat deze trend zich voortzet in 2019.

Ik wens u in een mooi en gezond 2019 toe en misschien overweegt u om eens langs te komen, doe dat gerust en wie weet ontmoeten wij elkaar!

Namens team Zonnehoeve Zeewolde,

Hendrik Braam

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.