Verjaardagsfeestje op Zonnehoeve!

Bent u op zoek naar een locatie voor het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter? Dan bent u op Zonnehoeve aan het juiste adres!

De kinderen worden ontvangen in de kantine aan ‘rode’ kant (manegekant). Wij zorgen ervoor dat de taart en limonade klaar staan om mee starten. Tijdens het eten is er de gelegenheid om de cadeautjes uit te pakken.

Afhankelijk van de wensen, starten wij met een rondleiding over ons terrein. Wij lopen dan langs de bakkerij, de koeien, de paarden, de veulens en vertellen op gepast niveau iets over de dieren en hun leven op Zonnehoeve.

Na de rondleiding heeft u 2 opties waaruit u kunt kiezen;

Optie 1
Na de rondleiding mogen de kinderen een pony knuffelen en verzorgen. Daarna gaan wij terug naar de kantine en kunnen de kinderen een mooie kleurplaat inkleuren. Tijdens het kleuren krijgen de kinderen een glaasje limonade en een zakje chips. Na afloop mag de jarige een cadeautje uitzoeken uit de grabbeldoos.

Tijdsduur: 2 uur
Kosten: €100,- max. 8 kinderen (€12,50 per kind)

Optie 2
Na de rondleiding gaan de kinderen voltigeren, een soort turnen, op een paard. Dit wordt tijdens het feestje uitgelegd. Deze optie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, ook onervaren kinderen en/of kinderen met een beperking kunnen hieraan deelnemen. Na afloop krijgen de kinderen nog een glaasje limonade en een zakje chips. De jarige mag een cadeautje uitzoeken uit de grabbeldoos.

Tijdsduur: 2,5 uur
Kosten: €120,- max. 8 kinderen (€15,- per kind)

U kunt informatie voor een kinderfeestje aanvragen via lessen@zonnehoeve.net

Meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan onze website.
www.zonnehoeve.net (gehele boerderij)