Vacature: Medewerker manege/pensionstal

Wie zijn wij?

Zonnehoeve is een biologisch-dynamische boerderij waar kringlopen, aandacht en respect voor de landbouw, de omgang met dieren en de zorg voor mensen centraal staat. Zonnehoeve bestaat uit verschillende bedrijfstakken, te weten: akkerbouw, tuinbouw, veeteelt, zorg, manege, pensionstal, stoeterij en een bakkerij. Tevens vormen wij een gemeenschap waar ieder zijn/haar plek heeft.

Onze manege beschikt over ongeveer 20 manegepaarden en -pony’s voornamelijk uit eigen fokkerij. Wij geven les aan verschillende niveaus in groepsverband en privélessen. De ruiters komen bij ons lessen voor de gezellige sfeer, kwaliteit van de lessen en de vrijheid die geboden wordt voor ontwikkeling.
De pensionstal is ingericht voor zo’n 55 pensionpaarden. Wij beschikken over een ruime accommodatie met veel faciliteiten.

Wie zoeken wij?

Om ons team te versterken zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker voor onze manege en pensionstal die verantwoordelijkheid wil nemen, van aanpakken houdt en het werk ‘zelf ziet’. De werkzaamheden zijn divers en afwisselend.

Je bent ondernemend, activerend en toegankelijk. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je kunt inspelen op seizoensgebonden werkzaamheden. Je bent stressbestendig en stelt je flexibel en nieuwsgierig op. Je kunt omgaan met diversiteit en het paarden vak is een onderdeel van je leven en niet alleen een baan.

Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je een paardenhouderij opleiding hebt op minimaal MBO niveau 4 of ruime ervaring
  • Dat je in het bezit bent van een Orun diploma of bereid deze te halen
  • Je nieuwsgierig bent en openstaat voor onze visie en bedrijfsvoering
  • Samenwerken is voor jou geen probleem

Wat kunnen wij bieden?

  • Een contract voor minimaal 24 uur
  • Een afwisselende baan met zowel (voornamelijk) stalwerkzaamheden, als het geven van lessen in groepsverband en privelessen aan onze manege- en pensionklanten
  • Een salaris volgens de CAO ‘Open Teelten’, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken binnen een relatief jong team dat graag wil ondernemen en groeien

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie en cv naar [email protected]

Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan gerust contact op met Chantal Streng 06-50551070