De actie betreft de zuivelfabriek is geslaagd!!

De zuivelruimte in ondertussen gereed gemaakt. De ruimte is verbouwd volgens de hygiëne eisen voor het maken van zuivel. Op dit moment worden de water en elektra punten op orde gebracht zodat, straks alle machines goed kunnen worden aangesloten. De offertes liggen al klaar dus, zodra de ruimte helemaal af is komen de machines en kunnen we zuivel gaan maken!!

Zo spoedig mogelijk worden er foto’s bij dit bericht geplaats van de ruimte nu. I.v.m de stroom die nog niet is aangesloten is foto’s maken nu erg lastig.

De tegen prestaties voor de mensen die hebben geïnvesteerd lopen nu. In de eerste 2 weken van november vinden de laatste dagen hiervoor plaats. Tot nu toe zijn het geslaagde dagen waarbij de mensen een goed beeld krijgen van Zonnehoeve. Investeren in Zonnehoeve kan nog steeds!! Dit kan door middel van certificaten die per 100 euro verkrijgbaar zijn. Hiermee verbind u zich als het ware aan Zonnehoeve en kan het een win, win situatie worden voor zowel u als Zonnehoeve. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan extra informatie op via: boerburger@zonnehoeve.net